vanoost verzekeringen - verzuim - pensioenen

Schade melden

Vervelend dat u schade heeft opgelopen, een schade komt altijd ongelegen. U kunt er echter op rekenen dat wij er alles aan zullen doen om de schade zo snel mogelijk af te wikkelen, zodat u snel weer verder kunt. Het is belangrijk dat u de schade zo snel mogelijk aan ons meldt. Dit kunt u op één van onderstaande manieren doen:

telefonisch tijdens kantooruren

per e-mail (info@vanoost.nl)

via de Digitale Polismap

Nadat u de schade bij ons heeft gemeld, sturen wij u direct het juiste schadeformulier toe en gaan we met uw melding aan de slag.

 

Vul het schadeformulier in. Omschrijf de (oorzaak van de) ontstane schade zo volledig mogelijk en vermeld duidelijk het tijdstip en de plaats. Verzamel zoveel mogelijk gegevens die verband houden met de schade, zoals:

een proces-verbaal (bij verlies, diefstal of inbraak)

aankoopnota's of bankafschriften

garantiebewijzen

foto's van de schade

Autoschade mobiel melden

 

In plaats van via een papieren aangifteformulier kunt u uw autoschade ook via internet melden op www.mobielschademelden.nl. Of u meldt uw schade mobiel via uw smartphone. Download hiervoor de betreffende app.

Autoruitschade melden

Is uw voertuig all-risk of beperkt casco verzekerd? Bij schade aan uw autoruit kunt u telefonisch of online een afspraak maken met een vestiging van Autotaalglas (0800 – 08 28, www.autotaalglas.nl) of Carglass (www.carglass.nl) bij u in de buurt.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!