vanoost verzekeringen - verzuim - pensioenen

Zakelijke verzekeringen

Ondernemen is risico’s nemen

 

Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiliger optie is.

 

vanoost verzekeringen – verzuim – pensioenen begeleidt u bij derisico-analyse en -beheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder!

 

Altijd een sparringpartner bij de hand

 

Wij weten wat ondernemen is. Hierdoor kunt u voor diverse onderwerpen bij ons terecht: zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming.

 

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

vanoost verzekeringen – verzuim – pensioenen ondersteunt u en uw onderneming!

Particuliere verzekeringen

Verzekeren is mensenwerk

 

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.

 

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

 

vanoost verzekeringen – verzuim – pensioenen combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

 

Persoonlijk advies, bij u in de buurt

 

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u ons altijd bellen op 045 – 522 4241. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Hoensbroek. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden. Bij vanoost verzekeringen – verzuim – pensioenen krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis!

 

Kom daarom langs bij vanoost verzekeringen – verzuim – pensioenen voor een persoonlijk advies.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!