vanoost verzekeringen - verzuim - pensioenen

Intern beloningsbeleid

Onze relaties adviseren wij integer, solide en klantgericht. Het belang van onze relaties stellen wij voorop en wij passen onze dienstverlening daarbij aan. Wij streven naar een lange termijn relatie met onze klanten, waarbij wij hen in alle facetten van hun persoonlijke en/of zakelijke leven financieel adviseren. Wij willen onze relaties helpen hun financiële doelstellingen te behalen, waarbij wij hun financiële risico’s zoveel mogelijk willen beperken en voorkomen.

 

Voor onze medewerkers willen wij een integere, solide en klantgerichte werkgever zijn. Ook in onze bedrijfsstrategie willen wij voor ons eigen bedrijf financiële risico’s zoveel mogelijk beperken en voorkomen. Onze medewerkers willen wij een transparant personeelsbeleid bieden, dat consequent wordt toegepast. Wij willen een werkgever zijn, waar onze medewerkers trots op zijn. Van onze medewerkers eisen wij dat zij handelen in overeenstemming met ons bedrijfsbeleid.

 

De beloning van onze medewerkers bestaat enkel uit een vast salaris. Deze vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform.

 

Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!